Home » Okategoriserade » Fremgang i treningen

Fremgang i treningen

treningVi har lenge trent mye kondisjon for å komme i form til årets store villmarkstur til Pasvikdalen. I det siste har vi hatt fantastiske resultater av dette.

Det kan være utfordrende å holde oppe motivasjonen til trening i hverdagen. Fremgang gjør at det blir enklere enn det ellers ville vært.

Nye krefter
I det siste har vi kjørt mange løpeøkter i motbakker. Bakkeløp er for oss den ultimate kondisjonstreningen som virkelig gir resultater. Det er beinhardt og man merker at man virkelig sliter seg ut hver eneste gang. I det siste har vi imidlertid følt at vi stadig har fått nye krefter. Dette tyder på at den harde innsatsen er i ferd med å betale seg. Det er deilig å vite at vi er i rute til årets store eventyr. God form er helt avgjørende når man skal takle lange turer i vill natur.

Ventetiden er snart over
Om en uke legger vi nemlig ut på en måneds vandring i Pasvikdalen. Dette blir en spennende og utfordrende tur som vi bruker mye tid på å forberede oss til. Selv om vi er godt kjente i området så er det alltid spenning knyttet til en så lang tur. Vi må ta permisjon fra jobbene våre for i det hele tatt å ha muligheten til å reise dit i riktig sesong. Dette er selvsagt verdt det når man er så villmarksfrelst som det vi er.

Vi gleder oss virkelig til å ta på oss sekkene, og reise ut i villmarken. Pasvikdalen er et unikt sted der vi alltid opplever mange spennende ting. Forhåpentligvis blir årets tur noe helt unikt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *