Home » Okategoriserade » Handle på nett

Handle på nett

Både jeg og Kari trives veldig godt i Kirkenes og kunne ikke tenkt oss å bo noen andre steder. Det eneste problemet med å bo på en så liten plass er at vi ikke har mange store butikker eller kjøpesentre i nærheten av oss. Så å gjøre innkjøp, spesielt større ting, kan ofte være noe vanskeligere enn for de som bor i en storby.

Men nå har vi kommer fram til en god løsning. Vi har nemlig pusset opp det ene badet vårt, og kjøpte inn et nytt badekar i den sammenheng. Vi falt for et Hafa produkt, men problemet var at ingen i nærområdene hadde det merket. Derfor ble vi veldig glad når en venn av oss anbefalte Bygghjemme. De hadde nemlig et stort utvalg av nettopp Hafa.

Vi endte opp med å bestille et Newport badekar i forrige uke, og det var på plass etter bare etter noen få dager. Veldig rask levering med andre ord og super praktisk at alt kom direkte på døren i tillegg. Det høres kanskje noe spesielt ut å bestille et badekar på nett, og det synes både jeg og ikke minst Kari også i starten. Men nå var det nå en gang slik at vi ikke hadde noe valg, og vi hoppet i det. Men det var absolutt ingen grunn til bekymring for alt gikk helt glimrende. Så om vi i framtiden skulle trenge noe nytt møblement eller noe annet til huset vårt, så kommer det helt sikkert til å bli bestillt på nett det også.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *