Home » Okategoriserade » Hei Island – her kommer vi!

Hei Island – her kommer vi!

Nå er det ca to måneder siden sist jeg skrev og sommeren har begynt å bevege seg mot en slutt. Man kan nesten føle at høsten er rett rundt hjørnet nå. Det er noe spesielt med luktene som gjør at du føler at ”Nå er det høst”. Her hjemme er vi som vanlig til å kombinere en bit av fornyelse med mer kule turer, og det er hva jeg hadde tenkt å skrive om i dag.
Et større gjesterom på gang
I løpet av sommeren hadde vi noen gjester vær med oss og sov over. Mest er det familien som kommer på besøk, men vi hadde også våre venner fra Canada med oss for en uke i juli. Noe vi la merke til var at vi virkelig trenger å gjøre noe med våre gjesterom, så vi har faktisk begynt å slå ned en vegg nå for å få mer plass.
Så tenkte vi litt på hvordan vi skal gjøre med soveplasser, og jeg har vært ute på nettet og sjekket etter sovesofa i ulike varianter som vi fant på trademax.no. Det beste med en sovesofa er at du kan legge den inn mellom besøkene, slik at det ikke ser ut som et urørt soverom året rundt. Det er også et møbel som tar opp mindre plass, noe som er flott!
Bestilt en ridetur på Island
Best av alt akkurat nå er at vi har booket en tur til Island. Det er en lang vei før vi drar dit, men jeg kan fortsatt ikke hjelpe at jeg lengter reden nå. Det er en drøm jeg har hatt siden jeg var liten, og til slutt skal det bli sant. Vi kommer å ta en tur til øya og ri på islandshester for en uke. Det blir så kult!

horses

Det er sååå gøy å ri disse hestene!

Jeg har ridd ganske mye i livet, så jeg føler meg ganske trygg i salen. Hva som er så spesielt med islandshester er at de virkelig skal styres av kroppen, og ikke ved å bruke tømmene (Som du kanskje er mer kjent med når man kjører vanlige hester) På en måte er det selvsagt mer skremmende for det krever at du er en god rytter, men det er også så gøy å ri disse hestene – for du føler virkelig at du jobber sammen på en helt annen måte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *