Home » Okategoriserade » Laget en lekeplass i hjemmet

Laget en lekeplass i hjemmet

Vi er in på fjerde dagen nå som barnevakt for min søsters lille datter Elsa. Hun er 4 år gammel og den lykkeligste og morsomste lille jenta vi vet! Min søster er på reise sammen med sine venninner til Italia, og vi benyttet anledningen til å låne Elsa litt – og det har gått helt fint (selv om kveldene er litt vanskelige, fordi hun savner sin mor veldig mye da).

En hjemmelaget konstruksjon av puter og madrasser
I går kveld vi bygget en hytte sammen i stuen, der vi ville ha litt lesetid sammen.Vi tok ut hver eneste pute vi hadde i huset, og brukte tepper og dyner for å lage vegger og tak til hytta. Det beste var nok da Elsa ville ha oss til å kutte ned våre nyinnkjøpte madrasser vi bare for noen uker siden kjøpte hjem fra www.chilli.no. ”De er for stor, må kutte!” sa hun, helt alvorlig. Ha ha! For henne eksisterte bare leken, og det er vel det beste med å være et barn? Det er ikke mer alvorlig enn dagens lek!

Mange bøker og sager
Når vi var ferdig med vår lille hytta så var det på tide å plukke ut hvilke bøker vi skulle til å lese, og dette gjorde det vanskelig for Elsa å velge. Hvis hun hadde fått til å bestemme over alle, så hadde hun lest hver bok vi hadde i bokhylla. Men etter at vi hadde sett gjennom hele serien, så sa jeg at hun må bestemme seg for tre av dem, og hun gjorde det til slutt.

books

Vi leste derfor gjennom ”Tassen på landet”, som var en bok om en liten rød hund som bodde på en gård, ”Storm valg” som var en fin historie om en hval som blitt vasket opp på land og få hjelp fra en god liten jente som han blir venn med, og så til slutt leste vi også Doktor Proktor og ødeleggelsen av verden.

På sluttet av den siste boken sovnet Elsa der inne i hytta så vi la henne sove der hele natten, og hun gjorde det! Ikke før ved halv syv i morges brakt hun oss og var glad og uthvilt. Det er virkelig en nydelig jente vi har lånt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *