Home » Okategoriserade » Lars Monsen som sjakkspiller

Lars Monsen som sjakkspiller

Det er mye artig man kan komme over når man ser videoklipp på nett. I dag kom jeg over en svært artig snutt der Lars Monsen spiller sjakk mot Magnus Carlsen.

De fleste kjenner Lars Monsen som en villmarkshelt som ikke er redd for noen utfordringer. De færreste forbinder han med sjakksporten.

Duell på Senkveld
I klippet blir nemlig Lars Monsen utfordret til sjakkduell av Magnus Carlsen. Duellen fant sted under en episode av det kjente programmet Senkveld. Monsen holder følge i noen minutter før han til slutt må gi tapt for verdenseneren. De færreste vil nok bli overrasket av dette. Lars Monsen er kjent som en ekte villmann, og ikke en type som tilbringer timevis foran sjakkbrettet.

Imponerende innsats
Likevel er det imponerende at han tar utfordringen på strak arm. Monsen holder faktisk ut i flere minutter før han til slutt taper partiet mot Carlsen. Dette er oppsiktsvekkende for en mann som er kjent for å gå Canada på tvers. Det er tydelig at villmannen har flere talenter som han ikke har delt med verden. Det blir spennende å se hva han kommer med i tiden fremover. Dessverre har Monsen lenge slitt med sykdom og ikke vært i sin beste form. Vi som liker programmene hans vil uten tvil bli glade for å se han tilbake i gammel form. Lars Monsen er en av de som gjør at det fortsatt er spennende å se på NRK.

Jeg håper at vi får se mer til Monsen fremover. Hans tilstedeværelse på norsk TV er uten tvil sterkt savnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *