Home » Okategoriserade » Ny seng på gjesterommet

Ny seng på gjesterommet

Vi har nylig innredet et gjesterom i huset vårt. Dette er et prosjekt som vi har vurdert å starte med i lang tid. Nå står rommet klart med en helt ny seng som vi har kjøpt på internett.

Vakkert rom
Vi er svært fornøyde med resultatet av oppussingen. Gjesterommet har en klassisk stil som passer godt med resten av huset. Denne gangen valgte vi å bestille sengen på internett. Dette gikk overraskende enkelt, og vi fikk den levert i løpet av kort tid. Vi så på flere senger fra Trademax, og bestemte oss til slutt for den vi likte best. Sengen passer ypperlig inn med resten av rommet og er svært komfortabel.

Nytt prosjekt
Vårt neste prosjekt er å utbedre hagen. Det første vi planlegger å gjøre er og kjøpe oss hagemøbler. Etter suksessen med kjøp av seng så tenker vi å bestille hagemøbler online. Når man kan få produktene billigere på nett så ser vi ingen grunn til å ta turen innom en vanlig butikk. Dette vil i tillegg være mye mer tidkrevende for vår egen del. Det er veldig enkelt når man kan få alt levert rett hjem etter å ha bestilt møblene på nett.

Trademax

Trademax – Alt for hjemmet

Det er spennende å forbedre huset. Vi har mange prosjekter som vi håper å starte på i tiden som kommer. Nå håper vi at hagen blir like bra som det nye gjesterommet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *