Home » Okategoriserade » Panoramautsikt fra hele gården

Panoramautsikt fra hele gården

Det er gøy å skrive idag. For et par uker siden skrev jeg om mitt prosjekt her hjemme som faktisk utføres nå 🙂 Den paviljongen som er pa bild nedenfor er bestilt nå, og så snart vi har tid sammen vil vi komme i gang med hagen, meg og Jon sammen. I tillegg til hagen så bestemte vi oss sammen for å utvide en balkong i første etasje i huset. Med paviljongen på den ene siden og en balkong på den annen side, får du muligheten til å virkelig nyte utsikten i alle retninger!

Et sted for romantikk
Den første tanken var at vi skulle gjøre en fransk balkong som vi bare kunne bruke for å få mer luft inn i soverommet. Men siden vi har en så vakker utsikt fra soverommet som vi har føltes det som en sløsing med potensial. Derfor vil det bli en stor og anstendig balkong i stedet. Jeg har vært ute på nettet og søkt etter en balkongdør som vil passe,og når jeg sett over på litt forskjellige sider så fant jeg den jeg ønsket på bygghjemme.

balkongdorr

En dobbel balkongdør med 3-glass ruter. Dørene skal åpnes utover fra rommet. Jeg vil føle meg som en Hollywood-stjerne der når jeg går ut, ha ha. Det vil virkelig være et perfekt sted for romantiske kvelder hvor vi kan sitte og bare nyte et godt glass vin, litt ost og kjeks og tenne lys.

Vandre til Trolltunga nå i ferien
Jeg så en video på nettet som gjorde meg interessert i å gjøre en tur til Trolltunga og jeg tenkte jeg skulle se om noen kan være interessert i å bli med? På grunn av en liten skade i ankelen så vil Jon ikke være i stand til å følge med i år. Ellers bruker vi vanligvis gjøre denne typen av vandring sammen hvert år. Men jeg tror ikke det er så godt å gjøre denne typen av reise for meg selv, så det hadde gjort meg veldig glad hvis noen ønsket å komme? 🙂

Man trenger ikke å gå hele løypa, men jeg tenkte at jeg ville planlegge for kanskje tre dager i felt. Jeg har telt og sove madrasser og sånt allerede, så du trenger ikke å arrangere det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *