Home » Okategoriserade » Restitusjon etter hard trening

Restitusjon etter hard trening

muskulaturenNår man trener hardt så er det svært viktig med godt restitusjon. Derfor har vi tatt det svært rolig de siste dagene etter en lang treningsperiode.

Det er godt at det er helg når man har behov for restitusjon. I to dager har vi koblet helt av på sofaen, og ikke en gang tenkt på trening.

Viktig å slappe av
Om man skal oppnå gode resultater med treningen så er man avhengig av å få nok restitusjon. Det hjelper ikke å trene hardt om man ikke lar kroppen få hente seg inn. I det siste har vi hatt flere harde økter ute i naturen. Derfor bestemte vi oss for å ta noen dager der vi hentet oss inn igjen. Resultatet har vært fin fritid innendørs. Det eneste vi har gjort er å se på TV hele dagen. Noen ganger er det utrolig godt å gjøre noe som ellers ville virket helt meningsløst.

Klare for ny innsats
Nå er vi helt klare for mer innsats i den kommende uken. Jeg føler at kreftene er kommet tilbake, og at det ikke kommer til å bli vanskelig å trene igjen. Restitusjonsperioden har uten tvil ført med seg mye positivt. Jeg kjenner at muskulaturen er mye bedre enn på lenge, og kjenner meg ikke like seig som tidligere. Dette lover godt for det som skal skje fremover.

Neste uke vil bli fylt med mye hard trening. Nå er det på tide å jobbe hardt slik at vi kan få maksimalt ut av restitusjonen. Etter noen dager på sofaen så kan kroppen nesten ikke vente med på å komme i gang igjen. Det blir deilig å bevege seg ute i skogen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *