Home » Okategoriserade » Tanker om å skape noen nytt i hagen våres

Tanker om å skape noen nytt i hagen våres

Hello! I dag var de Kari her som skriver selv. Jon er av på en liten tur med sine barndomsvenner over til Sverige, og vil se noen bluesband som vil spille i helgen. Det er ganske fin med ensomhet hjemme, selv om jeg alltid savne ham når han er borte lenger enn noen få dager. Men det gir som sagt mye tid til ettertanke og refleksjon. Og noen ganger må man stoppe opp og bare tenke litt.

En paviljong i den sørlige delen av hagen
Det har slått meg at det ville være fint å ha et sted her i hagen hvor vi kunne sitte ute på kveldene, drikke litt god vin og bare henge ut. Den sørlige delen av hagen vår er helt nydelig, men det er også ganske sterk sol der. Jeg har innsett at det derfor ville passe fint med et sted hvor du får en liten beskyttelse mot solen.

Jeg har vært ute på nettet og sett på paviljonger på Trademax nettside og jeg har sett noen forskjellige modeller som jeg vil ha. Det bør jo også passe om huset, syns dere ikke?
Paviljong
Plante noen nye planter
En annen del som jeg har tenkt å gjøre er en stor planting av fargerike planter rundt denne paviljongen. De skal lukte godt også slik at du virkelig får en øyeblikk full av inntrykk når du sitter der. Naturens dufter, en vakker utsikt, et godt glass vin, og så selskap av sin mann. Kan det bli bedre enn det?

Jeg leste en artikkel om naturens betydning for vår mentale helse på nettet, og der var det nettopp våre loktesands som var utrolig følsomme for lukter av blomster. Folk som hadde høyt blodtrykk, depresjon eller som ble veldig stresset rådet til å komme til nærmeste naturhage og tilbringe noen timer der i fred og ro. For meg som alltid har elsket naturen, er det selvfølgelig.

Jeg gleder meg over hvor mye naturen gjør for vår velvære og mental helse. Vi må være forsiktig med den. Vi har bare en jord, og hvis vi ikke tar vare på den så får vi ingen ny sjanse, ikke sant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *