Home » Okategoriserade » Tilbake fra Pasvikdalen

Tilbake fra Pasvikdalen

Etter en måned i villmarken er vi endelig tilbake i den siviliserte verden. Etter turen sitter vi igjen med en rekke minner for livet.

Når man reiser på langtur blir man virkelig satt på prøve hver eneste dag. Heldigvis har vi løst alle utfordringer på en god måte, og klart oss svært bra i Pasvikdalen.

Vakker natur
Vi har nå vandret i vakker natur i en hel måned. Vi har brukt telt under hele turen, og fått den ultimate opplevelsen av norsk villmark. Det er fascinerende hvor mye mer man ser og legger merke til når man har så god tid. Det blir noe helt annet enn når man tar seg en treningstur i marka. Pasvikdalen er et helt spesielt sted som alle burde få muligheten til å oppleve. Vi har det like fint hver eneste gang vi tar turen dit. På grunn av sesongen fikk vi se vakre elementer i naturen som vi ikke har opplevd tidligere.

Harde dager
Det har selvsagt vært en del harde dager underveis. Når man legger ut på en slik ekspedisjon så må man regne med å bli utfordret på enkelte tidspunkt. Vi har slitt flere ganger, men alltid lyktes med å finne gode løsninger. Selv tror vi dette handler om at vi har vært godt forberedt på alle scenario. Når man planlegger alt på forhånd så styrker man muligheten for at ting skal gå bra.

Det er deilig å komme hjem til huset selv om vi har hatt en fantastisk tur. Etter noen måneder vil vi sikkert begynne med planleggingen av neste års eventyr i Pasvikdalen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *