Home » Okategoriserade » Vår første bloggpost

Vår første bloggpost

I dag kan vi endelig ønske velkommen til vår helt nye blogg. Vi har vært mye i Pasvikdalen i det siste, og derfor ikke hatt tilgang på internett. Det er derfor godt å kunne komme i gang med dette prosjektet nå.

Det er altfor få blogger i Norge som omtaler villmarkslivet. Derfor fant vi ut at det var på tide å starte en ny nettside om dette temaet.

Spennende prosjekt
For oss er det et spennende prosjekt der vi begir oss ut i det ukjente. Ingen av oss har noen erfaring med blogging eller lignende fra tidligere. Derfor lurer vi på hvor bra vi kan gjøre det når vi får litt tid til å komme inn i arbeidet. Planen er å prøve å lage noe som er litt annerledes enn de andre bloggene som omhandler friluftsliv. Vår mening er at disse ikke akkurat byr på noe nytt og leseverdig.

Utrolig opplevelser
Når vi er ute på tur så opplever vi de mest utrolig ting i naturen. På denne bloggen håper vi å være i stand til å formidle et autentisk bilde av det som skjer. Vi ønsker å inspirere andre til å benytte seg mer av den naturen vi har rundt oss. For oss er ikke dette bare enn hobby, men også vår aller største lidenskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *