Home » Okategoriserade » Vår i skogen

Vår i skogen

vårEtter en lang vinter merker vi endelig at våren er kommet til Norge. Dette blir spesielt tydelig når man tar seg en ekte skogstur.

For oss er det ingen steder som vi heller vil tilbringe en lørdag enn i skogen. I dag hadde vi endelig muligheten til å gjøre dette uten at snøen ble en utfordring.

Våren er vakker
Våren har alltid vært min favoritt av de forskjellige årstidene. I skogen legger man spesielt godt merkelig alle endringene som kommer når vinteren går mot slutten. Nesten all snøen var borte når vi la ut på vår lille vandring i dag. I tillegg har det begynt å spire enkelte steder ute i skogen. Når man ser dette så blir man selvsagt i godt humør. Det er spennende å kunne følge naturen så tett som vi gjør. Endringene fra årstid til årstid er store, og det er utrolig å se hvordan naturen fungerer.

Kosetur
Dagens utflukt var først og fremst en kosetur. Etter harde tider i Pasvikdalen har vi valgt å ta det med ro en stund. Nå handler det ikke om å trene hardt, men heller om å nyte omgivelsene uten bekymringer. I dag hadde vi med termos med kakao og sjokolade i sekken som vi inntok underveis. Det er en spesiell atmosfære i skogen som er helt fantastisk å kunne oppleve på nært hold. Derfor slo vi oss ned i en time for å bli en del av miljøet.

Dagen har vært preget av fantastiske opplevelser ute i naturen. Når man er ferdig med en tur så er det alltid godt å koble av i godstolen. Det blir helt sikkert en del TV-titting i kveld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *