Home » Okategoriserade » Vårrengjøring i huset

Vårrengjøring i huset

I dag har vi hatt vårrengjøring i huset. På en dag har vi vasket ned alle rom på svært grundig vis.

De færreste ser frem til å vaske ned huset når våren kommer. Hos oss har det alltid vært en tradisjon for å gjennomføre en skikkelig vårrengjøring.

Seig jobb
Det er vanskelig å motivere seg til å vaske et helt hus på en dag. Likevel klarer vi alltid å tvinge oss gjennom arbeidet. Det verste er som regel å komme i gang med å vaske huset. Vanligvis tar det lang tid før vi bestemmer oss for en dag som passer for oss begge. Dette skyldes at ingen egentlig har lyst til å ha vårrengjøring. Det er likevel svært tilfredsstillende når man endelig blir ferdig med alle gjøremålene.

Godt fornøyd
Etter en lang dag er vi svært fornøyde med resultatet. Det tok rundt 12 timer fra vi startet til vi var ferdige med hele huset. Det er deilig å se rundt seg, og kunne konstatere at alt er så renslig som overhodet mulig. I kveld skal vi feire innsatsen med pizza og underholdning på TV. Når man har arbeidet hardt så er det viktig å gi seg selv en liten påskjønning.

Det blir helt sikkert en fin kveld der alt annet enn vasking blir tema. Vårrengjøringen er endelig over for denne gang, og vi gleder oss ikke til neste år. Heldigvis er det et helt år til vi må gjennom dette igjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *